English version
German version
Spanish version
French version
Italian version
Portuguese / Brazilian version
Dutch version
Greek version
Russian version
Japanese version
Korean version
Simplified Chinese version
Traditional Chinese version
Hindi version
Czech version
Slovak version
Bulgarian version
 

Райс юфка с домати и риба тон един пикантен безглутенови алтернатива на тестени изделия

Рецепта RSS Feed





Добре. Никога не съм мислил, че един ден ще дойде, когато аз ще пея за хвалене на ориз, юфка. Да не говорим, го смятат за валидни, без глутен алтернатива на тестени изделия. Но съм се да разберат и обичат малко blighters.In стари времена (т.е. до около 4 месеца) Мислех, че мога да живея без тестени изделия, след това аз се опитах - и открива колко добре се чувствах. Тялото ми със сигурност е по-щастлив създание на тестени изделия ориз noodles.But е фантастично средство за извършване аромати, и юфка ориз, истината да се каже, не са. Все още ориз юфка имат предимство в които можете да ги получите от пакети на таблицата, sauced, в рамките на около 15 минути flat.There е необходимо да се донесат големи каци на водата да заври, сол humungously и след това се изсушава на разстояние от един истински море на потенциално смъртоносни, изгаряне вода. (Никога не е добра идея с малки деца и кожен спътници в кухнята.) Всичко, което трябва да направите, е да свари кана пълна с вода, хвърля юфка в купа, изсипва съдържанието на каната отново и се оставя да седна за няколко минути, докато подготвят сос. (Опа! Това е моят английски наследство разкрива. Ако живеете без радостта от една кана за варене на вода за ежедневието си "оправят" на чай, а след това ще трябва да донесе няколко литра вода да заври, както обикновено правя, и се процедира както по-горе.) Сега сос е, Разбира се, интересно. Номерът е да се създаде слой вкус и след това се готви на юфка в соса за няколко минути, така че наистина юфка поемат сос. Но това се chutzpah (известен още като голобрад бузата) и плава в лицето на получените мъдрост за това, което правиш, кога и how.So да бъде, казвам аз. Крайният резултат е вкусно. Това е пълнеж, но достатъчно лек, за разлагане за претенции aunt.Leftovers девойка, Ако имате такива, са големи при стайна температура. И това показва много големи италиански вкус по малко нетрадиционен way.Oh, и ако някога се наложи да, вероятно бихте могли да водят един уважаващ себе си вампир размине тази. Но, хей, всеки трябва да живее и здравето на чесън дава имоти не трябва да се sneered в. ("Славно глутен", на готварска книга, разполага с множество по-конвенционални конвенционален рецепти за царевица тестени изделия и качамак.) Райс юфка с домати и риба тон Кара 6 порции предястие, основно ястие servings1 4.3 х 250 г / 8 унция пакети среда ориз юфка 4 с.л. зехтин 3 или 4 дебеличка скилидки чесън (смачкани, обелени, зелени кълнове премахнати и мляно) 1 щипка добро, или най-много 1 / 4 ч. л., сушени лют червен пипер люспи 6 филета аншоа в зехтин (изцедени и ситно нарязан) 4 с.л. доматено пюре / пюре 125ml / 4 ет. унция / 1 / 2 чаша сухо бяло вино (достатъчно добър за пиене) 250 гр / 8 унция череша, домати или мини слива нарязани на четвъртинки сол и прясно смлян черен пипер на вкус 200гр / 7 унция може риба тон в зехтин (изцедено) 3-4 с.л. нарязани на кубчета черни маслини (камъни отстранени) Метод Поставете ориза юфка в купа и, както е указано по-горе, се налива около 2 литра кипяща вода. (Ако това е малко по-малко или малко повече, това наистина не е от значение, при условие че са юфка напълно покрити. Дайте им бързо се разбърква около с дървена лъжица, така че не се получи странно слепват един подут, че не е попила водата равномерно.) Сега игнорират юфка за няколко минути, докато се справят с други съставки. Място на чесън и лют червен пипер люспи с зехтина в средно голям тиган над средно-висока температура. (Регулиране на топлина, колкото е необходимо, за да се предотврати изгарянето.) След като сместа става ароматно и чесъна започне да се превърне златни, добавете аншоа и се разбърква well.Now добавя доматено пюре / пюре и се бърка яростно, за да се разтвори it.Add виното и се оставя да мехур далеч за няколко минути, докато изтощи юфка и да ги проникна в по-малки дължини с чифт кухненски ножици. (Разбира се, не си за цел да направи това за ориенталски ястия, той е за цел да донесе лош късмет, но това ги прави по-лесно хранене, andit ще защитите риза.) Добавете нарязаните домати, обърнете топлина до високо и да им даде една минута, за да омекнат. Сезон добре със сол и прясно смлян черен пипер. Като се има предвид, че оризовите спагети са естествено вкус вампири, това Не е време да отида светлина върху salt.Break на риба тон в люспи, както го добавите в тигана и се разбърква. Бързо добавете юфка и хвърля за минута или две, докато всички са добре юфка coated.Finally добавите нарязан маслини, разбъркайте отново, прехвърля се в чиния, обслужващи и служат горещо, топло или по appetito стая temperature.Buon. (C) 2005 Ани KaszinaAnnie Kaszina, автобуси, писател и "foodie'is не Celiac, но foresworn пшеница в интерес "се грижат за нежната храносмилането. Тя работи с Celiac Джина Gardiner да предостави много информация и рецепти за възстановяване на доверието и жар за хранене на Celiacs, които са имали лесно ползване на храни се отнеме от тях от техните disease.Annie е д-готварска книга "славно глутен" и Джина ръководство за Celiacs "да живее добре - Яжте добре с целиакия" са достъпни чрез сайта им:

Член Източник: Messaggiamo.Com

Translation by Google Translator





Related:

» Rocket Spanish!
» The Woman Men Adore...
» 500 Lovemaking Tips & Secrets
» All Types Of Wedding Speeches


уебмастъра Вземи Html кодекс
Добави тази статия на вашия сайт сега!

уебмастъра Подайте членове
Не е необходима регистрация! Попълнете формата и статията ви е в Messaggiamo.Com директория!

Add to Google RSS Feed See our mobile site See our desktop site Follow us on Twitter!

Подайте членове на Messaggiamo.Com директория

Категории


Авторско право 2006-2011 Messaggiamo.Com - Карта на сайта - Privacy - уебмастъра представят вашите статии за Messaggiamo.Com директория [0.01]
Hosting by webhosting24.com
Dedicated servers sponsored by server24.eu